Almere Poort

Leave a comment Standard

Verslag evangelisatie conferentie Almere
Op donderdag en vrijdag, 1 en 2 mei hield de gemeente Jireh ministries, uit Almere een evangelisatie conferentie. In een tent onder het NS station Almere Poort, die kleiner bleek dan verwacht, werd de krachtevangelisatie training, incl. gebed voor zieken door St. Arbeiders in de Oogst gegeven. Na de training en het oefenen op elkaar en de lunch gingen we op pad. Een groep bleef bij het station en een groep trok naar het kleine winkelcentrum aldaar. We waren de stoelen vergeten, maar de Here voorziet, zoals de naam van de gemeente ook zegt. We mochten bij een Chinees/Surinaams eethuisje de stoelen gebruiken. Ook de groep kinderen die mee was, was enthousiast. Ze gingen de winkels in en vertelden daar het evangelie. Het was erg rustig in het WC, nauwelijks publiek, toch konden we nog met een heel aantal bidden, ging een moeder haar dochter halen en werd er voor van alles gebeden. Samen net de groep op het station konden we toch 10 mensen tor Jezus leiden. Na een avond vol kracht van de Geest, gingen we de volgende dag weer verder. Er waren twee mensen uit een gemeente in Almaar. Ze waren nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken en wilden dat zien. Het was een stuk kouder dan de dag ervoor, waterkoud. We zijn dan ook nauwelijks de straat op geweest, alleen even een half uurtje met deze twee mensen uit Almaar. In dat half uurtje konden we twee mensen tot de Heer leiden. Totaal maakten dus 12 mensen de keuze voor Jezus!
Al met voor herhaling vatbaar, vindt het pastors team. Van ons mag het, want de oogst is groot!#krachtevangelisatie

M vr gr
Arie en Margreet de Paauw
St. Arbeiders in de Oogst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.