Doeltreffend Bidden Site Updates

Leave a comment Standard

Steun jij ook ons Franstalige project?

We zijn bezig om dit boekje ook in het frans uit te gaan geven. We zouden hiermee een geweldig groot taalgebied kunnen gaan bereiken, denk niet aleen aan frankrijk, maar ook aan België (Wallonië) en grote delen van Afrika. Maar hier is veel geld voor nodig

Help je mee sponsoren?

Maak een gift over op NL47 INGB 0004 6913 55 tnv. St. Arbeiders in de Oogst

o.v.v. ‘Franse boekjes’

Alvast bedankt! Merci Bien!

Waarschuwing: Hoewel St. Arbeiders in de Oogst voorzorgsmaatregelen heeft genomen om ervoor te zorgen dat er geen virussen aanwezig zijn in deze e-mail, kan de stichting geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze e-mail of bijlagen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.