Dordrecht

Comment 1 Standard

Vruchtbare avond in de Dordtse binnenstad. Na, traditiegetrouw, eerst bij het Leger des Heils eren en drinken te hebben afgegeven, waren we rond 19u30 in de binnenstad. Een groep was nog bij het Leger achter gebleven om te praten met bezoekers. Wij , Aukje, Paul en ik, liepen via de Drievriendenhof, wat we anders nooit doen. Er liep een man voor ons die wat mank liep. Daan, want zo heette hij, was geopereerd aan de meniscus in zijn rechterknie. Hij had nog veel pijn, daarom mankte hij, om die knie te ontzien. Nadat we voor hem gebeden hadden was de pijn weg! Hij kende Jezus al, was pas, vanuit een trad. Kerk tot levend geloof gekomen. Nog niet gedoopt, maar ging daar over nadenken. Liep zonder pijn weer verder.
Op onze vaste plek, tussen Bijou Bijou en de Blokker stonden er tot na negenen. Gebeden voor een nan met een nierproblemen, een nier was al weggehaald. Gebeden voor een scheppend wonder voor een nieuwe nier. Deze, van oorsprong Italiaanse man nam Jezus aan als Heer. Ieder ongelijk been kwam gelijk, ruggen werden pijnvrij en de kracht van de opgestane Jezus was voelbaar aanwezig. 12 mensen nodigden de Heer Jezus uit in hun hart, waaronder degene die de foto nam, een jonge vrouw, die met haar stiefzoontje, wij noemen dat een bonuszoon, op weg was naar een toilet. Ze had geen tijd, maar wilde wel een foto maken. Daarna konden we haar tot Jezus leiden. Glorie aan God, dank aan alle teamleden!

M vr gr
Arie de Paauw

Een gedachte over “Dordrecht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.