Dordrecht, 28/6/14

Leave a comment Standard

Terwijl Brazilië tegen Chili gaat spelen, zit ik nog na te genieten op de bank. Wat een geweldige dag hadden we vandaag in Dordrecht. Mensen zijn gekickstart in krachtevangelisatie en bidden voor zieken. Voor het eerst voor genezing bidden en benen in je handen zien aangroeien is spectaculair, maar voor iedere gelovige haalbaar. Je moet het alleen gaan doen!
Wat hebben er vele genezingen gezien vandaag, niet alleen benen die gelijk kwamen, soms wel meet dan 2,5 cm, maar ook werden knieën, ruggen en heupen genezen. En nog voor veel meer is er gebeden, waarvan de resultaten niet meteen meetbaar zijn, maar we gaan de getuigenissen horen.
En het is weer juichpakkentijd bij de engelen. In totaal nodigden dertig, ja 30! Mensen de Here Jezus uit om in hart te komen en belden zij met mond en hart dat Jezus Heer is en uit de dood is opgestaan. Dan zegt Rom 10 dat ze gered zijn. Van een groot aantal hebben we de namen en contactgegevens. Nog meer zijn er morgen uitgenodigd voor de bbq. Ferry zal nog wat getuigenissen plaatsen die gefilmd zijn.
In drie groepen zijn we de straat opgeweest. Onze groep kon in de lift van de parkeergarage nog een Roemeense moeder en haar dochter tot Jezus leiden. Wat is God goed!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.