Rotterdam-zuid 2/7/14

Leave a comment Standard

Krachtige middag in Rotterdam zuid. Begon meteen heftig. De eerste met wij in contact kwamen was een dame en haar man van rond de zestig. Ze kwamen teruglopen bij het zoen van de banner. Halverwege het Beenlengteverschil verhaal zei ze: Als je niets anders hebt stop dan maar, ik heb kanker. Tja dan maakt die cm ook niet meer uit. Boos op de duivel begonnen we te bidden tegen deze vernietigende xiekte, stuurden we de geest van angst en dood en vernietiging weg en geboden iedere kankercel te sterven in Jezus naam. We spraken leven over haar uit. Ook haar nan wilde graag gebed, hij kon er soms niet meer tegen. Beiden waren kinderen van God. De Dane werd aangeraakt door onze Here en ze gingen bemoedigd huns weegs.

Deze dag werden ruggen, knieën, heupen etc. weer genezen door onze Heiland. Mensen stonden sibs in de rij te wachten voor gebed. Ze vertelden het aan elkaar en soms werd er iemand van huis gehaald die ook gebed nodig had. Een man, die geen gebed nodig zegde te hebben werd even later per ambulance weggevoerd.

Een paar mensen deelden witte rozen uit van ons team en nodigden mensen uit voor de dienst. Beide manieren vonden veel aftrek.

De engelen konden hun hemels juichpak weer aandoen toen 15 mensen de Here Jezus uitnodigden in hun hart soms moeder en kinderen tegelijkertijd. Jezus is Heer, ook in Rotterdam-zuid!

Alken zijn uitgenodigd voor de startavond van de Alpha a.s. Dinsdag

M vr grArie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.