Evangelisatie plezier

Leave a comment Standard

Als je nog nooit op straat hebt geëvangeliseerd mis je zoveel!

Niet alleen de tekenen en wonderen, waarbij het grootste nog steeds is dat iemand zijn of haar hart opent voor Jezus. Maar ook veel plezier. Mooi was het dat gisteren reuma, ontstekingen en trombose op de loop gingen Voorde naam van Jezus, maar wat vind je hiervan: er komt een oudere man achter een rollator aangelopen. Ik vraag of hij iets mankeert en of we voor hem kunnen bidden. Niks hoor, alles prima in orde. Waarom heeft u dan een rollator? Voor mijn hond. Als ik boodschappen ga doen doe ik hem (zo’n langharig schoothondje) in de rollator en kan ik makkelijk boodschappen doen. Tja, wat moest ik daar nu op zeggen?😳

M vr grArie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.