Evangelisatie Dordrecht centrum

Comment 1 Standard

Na eerst een heerlijke middag in Gouda gingen Paul, Aukje en Arie weer naar Dordrecht. Daar zouden we om 18:30 zijn voor de maandelijkse evangelisatie actie van de gemeente het levende brood. Arthur kon er helaas niet bij zijn, maar we kregen versterking van Renata, Priscilla,David, Heleen, johanna, Annemiek, Theo en ma de lief. Ook Jos en Freek meldden zich. Zij gingen rondlopen, luisterend naar de Stem en maakten hele mooie dingen mee. Mensen werden aangesproken, er werd voor hen gebeden en het evangelie uitgelegd. Zij maakten hele mooie dingen mee.
Ook op de plek naast de Blokker was een mooie plek waar God, door ons heen aan het werk was. Ondanks het feit dat deze plek door de vrijmetselarij vervloekt is, zodat er geen genezingen zouden plaatsvinden bleek de kracht van Jezus vele malen sterker! We zagen onder andere: Vele maken Benen verlengd
Dementie verbetering
Kracht van de Heilige Geest
Armen die gelijk kwamen
Meisje dat een ongeluk had gehad werd verlost van pijn
Scheve wervel werd recht
Botten in voet op zijn plaats
Trauma uit schouder, tintelend gevoel
Depressie verdween, persoon kreeg rust
Enkel verstuikt,pijn weg
Gedoopt in de Heilige Geest en sprak in tongen
Onderruggen 2x genezen
Schouder zat vast, nu niet meer

Dank U Jezus, Uw Naam is wonderbaar
Een meisje bleef staan bij de banner. Heb je ergens last van wat er op staat? Zorgen, zei. Bleek dat haar schoonvader longkanker had, 55 jr. Schoonmoeder en vriend werden erbij geroepen. Ik had de hele dag al de indruk dat ik een zweetdoek bij me moest dragen, maar had dat niet gedaan. Wel had Aukje er twee van mij gehad. Ik vroeg haar er een en gaf die aan de moeder. Zij zou het onder het hoofdkussen van haar man leggen. Nadat bij zowel moeder Ls schoondochter de benen waren verlengd kregen zij geloof voor de wonderbare genezingskracht van de Here Jezus. Alle drie openden zij hun hart voor Hem. In totaal deden 16 mensen dit, zomaar op het Statenplein in Dordrecht Centrum Alle eer aan God, feest in de hemel

Een gedachte over “Evangelisatie Dordrecht centrum

  1. God is goed dat is hier duidelijk zichtbaar. Inderdaad feest in de Hemel. Prijst Hem groet van Corrie Verhoef

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.