Deur open

Leave a comment Standard

Ik doe de genade van God niet teniet; want als er gerechtigheid door de wet zou zijn, dan was Christus tevergeefs gestorven. — Galaten 2:21 (Herziene Statenvertaling)

Lezen: Galaten 2:

Wie? De Here Jezus Christus

Wat? Zou tevergeefs gestorven zijn

Waar? Aan het kruis van Golgotha

Waarom? Als er gerechtigheid door de wet zou zijn

Wanneer? Waneer we er dus iets aan toe zouden moeten voegen, dan alleen het in ontvangst te nemen, gratis en voor niets

Waarvoor? Genade is onverdiende gunst, voor iedereen beschikbaar, maar treedt pas in werking, bij ontvangst van die genade. Dat gebeurt wanneer je je hart openstelt voor de Here Jezus, Hem binnenlaat (Openb. 3:20)

Waartoe? Gisteren was er een meisje met een ‘zware’ achtergrond, die heftig protesteerde toen haar vriendin de Here Jezus in haar hart uitnodigde en haar leven aan Hem gaf, op straat. Dat kan je niet zomaar, was haar verweer. Ook dan komt er dus iets om de hoek kijken wat je moet doen, of hebben. Geen wonder dat zoveel mensen zich het heil niet durven toe-eigenen uit die hoek en/of moeite hebben met het vieren van het Heilige Avondmaal. Ook dan is Christus tevergeefs gestorven…. Ontvang Zijn liefdevolle, en volledig gratis, genade en ervaar die levensveranderende kracht van de Heilige Geest in je binnenste. Wacht niet tot morgen, doe het nu! Toch iets doen? Ja, je hart openzetten en de Here Jezus uitnodigen. Hij staat aan de deur…doe open joh

Gebed: Lieve Here Jezus, kom in mijn hart, vergeef me mijn zonden, was me reinig me, zet me vrij. Here Jezus dank U dat U stierf voor mij. Ik geloof dat U weer bent opgestaan en weer terug zult komen voor mij. Vul mij met Uw Heilige Geest. Ik ben gered, ik ben opnieuw geboren, ik ben vergeven, ik ben op weg naar de hemel, omdat ik Jezus in mijn hart heb. Amen.

Heb je dit voor het eerst van je leven gebeden? Stuur me dan je adres, dan ontvang je het boekje ‘Nooit meer dezelfde’ ook gratis.

Bron:www.dagelijkswoord.nl.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Arie en Margreet de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.