Curaçao

Leave a comment Standard

5.53 u. Na een goede reis, zonder problemen staat nu een nieuwe dag voor ons. Een dag waar we met verwachting naar uitgekeken hebben en nog doen.
De sfeer in het team is super. Gezellig en we hebben plezier met elkaar. Om te zeggen dat het hier warm is, is een superlatief, af en toe een bui of buitje. Frist het niet echt van op, want het regent lauw water. Hotel is gaaf. We zitten niet bij elkaar, maar dat is niet zo’n probleem. De kamers zijn mooi en er is airco. Gisteren een warm welkom gehad van Kenneth Thijm en Ineke Thijm, Tracy de Jong en @elleElly Palm . Daarna lekker gegeten en een paar nog gezwommen

We zien uit naar wat God gaat doen vandaag. Ronald en ik gaan eerst de training geven. Dan is er een rust vanwege de hitte en zullen we van 4 tot 7 de straat opgaan om mensen de liefde van Jezus te laten zien door wonderen en tekenen en hen naar de Genezer leiden, zodat Hij ook hun Verlosser wordt. Iedereen een gezegende dag!#curacao4Jesus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.