Curaçao4Jesus

Leave a comment Standard

Fijne dienst in de Igelsia Bida Nobo gemeente in Otrabande, Curacao. Thema: Het vuur van God, nav. Math. 3:11b.

Meer dan driekwart van de gemeente kwam naar voren voor een nieuwe aanraking van de Geest en de doop in vuur.
Na de dienst gebeden voor de zieken: iemand kon moeilijk lopen door aantasting van suikerziekte aan de zenuwbanen in de benen. Ze kan weer lopen! Iemand 8 jaar steken in de wang, nu verlost, 2 kinderen verlost van Astma en nog vele andere genezingen! Huwelijken hersteld, knokkelkoorts, misbruik verbroken. Zweetdoeken meegegeven voor een aan kanker lijdend en opgegeven kindje etc. God werkte machtig door ons heen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.