Doeltreffend Bidden

Leave a comment Standard

Volgend bericht vandaag ontvangen:

Wil graag ff wat met je delen. De laatste Vliegles (Barendrecht, workshop Doeltreffend Bidden) hebben we geleerd van jou om concreet te bidden voor die 3 personen die je in gedachten moest nemen, nou ik had ook 3 personen (gezinnen) en een daarvan was mijn vriendin met haar gezin. Mijn vriendin is in de pinkstergemeente opgevoed , maar door haar ongelovig man verder van de kerk afgeraakt. Tot voor kort gaat zij met mij mee naar een bijbelstudie, dat is al zo geweldig, maar nu vertelde zij gisteren dat haar ongelovige dochter van 18 Jezus heeft aangenomen, geweldig he? ze was met een vriendin naar Nehemia naar een jeugddienst geweest en kon niet meer op haar stoel blijven zitten, en is naar voren gegaan. Zo werkt concreet bidden dus…. God zij geprezen Halleluja, Mijn vriendin haar man en haar andere zoon komen ook nog, let op!!!!

Nodig ons uit voor een workshop in jouw gemeente! Je ziet het, het werkt Www.doeltreffendbidden.tk

Met vriendelijke groet,
St. Arbeiders in de Oogst
http://www.arbeidersindeoogst.nl

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.