Vanmorgen in de sportschool

Comments 2 Standard

Vanmorgen in de sportschool raakte ik in gesprek met vrouw achter de balie. Het wonder van de geboorte van onze kleinzoon kwam ter sprake ze vond het geweldig maar je moest er wel in geloven zei ze. De les begon dus we eindigden het gesprek. Na de les en omkleden, was ze weer alleen achter de balie. Ik vroeg haar of ze wel eens last had van haar rug. Dat was zo, ze wist ook dat haar benen niet gelijk waren. Ik zette haar op een stoel en gebood in Jezus naam dat haar benen gelijk zouden komen, wat ook gebeurde.
De Rugpijn was meteen verdwenen, grote verwondering sprak uit haar ogen. Ik gaf haar een kaartje ‘gratis geschenk’ Ze gaat op de website kijken. Bid dat het haar raakt en ze de Here Jezus aanneemt

2 gedachtes over “Vanmorgen in de sportschool

  1. hoeveel mensen worden aangeraakt? ook wij moeten ons elke keer openstellen, om geraakt te worden, (misschien wij, we weten het wel) de zieken hebben een Geneesheer nodig, maar ik,ook voor mij bent U hier op aarde gekomen, om te helen(alle smart).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.