‘kracht evangelisatie’

Leave a comment Standard
img 3464

img 3464

Evangelisatie.

Iedere gemeente doet er wel wat aan, de een meer dan de ander, de een met meer resultaat dan de ander. Dat het belangrijk is, daar is het iedereen het over eens. Er je voor inzetten is een tweede.
Heel vaak is er heel veel inspanning, maar laat het resultaat te wensen over. Reden waarom men vaak afhaakt.

Al sinds 2012 organiseert stichting Arbeiders in de Oogst zogenaamde Kracht Evangelisatie Trainingen.
Op een zaterdagochtend worden de mensen toegerust om op een effectieve manier mensen te winnen voor de Here Jezus.
De training valt in twee gedeelten uiteen:

1) Bidden voor de zieken op straat. Er wordt onderwijs gegeven hoe te bidden voor mensen die bijvoorbeeld een beenlengteverschil hebben, of andere kwalen. In Nederland staat dit inmiddels ook al bekend als de Gloriestoel .

2) Het Evangelie Zielenwinnend Script, ook het script van het hart genoemd. Deze manier van evangeliseren probeert niet mensen te overtuigen met argumenten, maar wint hun hart door de kracht van de Heilige Geest

Wanneer er moeite is met genezing, kan dat element eruit gelaten worden. Andersom gaat niet. Het accent van deze training ligt niet op de genezing, maar op het winnen van de mensen voor Jezus.

Sinds we met deze trainingen begonnen zijn, hebben al meer dan anderhalf duizend mensen een keus gemaakt, door hun hart voor de Verlosser te openen.

Deze manier van evangeliseren zal nog meer effect hebben wanneer er doeltreffend voor gebeden zal worden. Onze stichting geeft een gratis boekje uit met als titel: Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen. Aan dit boekje kan een workshop over dit onderwerp verbonden worden, waarna gebedsgroepen aan de gang kunnen

Wanneer er bijvoorbeeld na acties een Alpha cursus aangeboden wordt kan er begonnen worden met de oogst, die volgens de Here Jezus Groot is, binnen te halen.
Heeft u interesse in deze manier van evangelisatie, neem contact op met
St. Arbeiders in de Oogst
Info@arbeidersindeoogst.nl
078-6510772 – 06-43491705

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.