Evangelisatie in Barendrecht

Leave a comment Standard
Gebed tijdens de actie

Gebed tijdens de actie

image

Groot deel van het team

Gisteren zijn we met 14 personen de straat opgegaan. Het resultaat mag er zijn: 20 mensen kwamen tot Jezus. Er is grote vreugde in de hemel.
We vormden gisteren 3 groepen om het evangelie in woord en daad uit dragen. Jezus werkte met ons mee! Bij de eerste groep groeide bij twee moslims één been 2 cm aan. Een vrouw werd genezen van hoofdpijn. Ze nam de Here Jezus aan in haar hart! Een Hindoestaanse vrouw kwam tot zondebesef tijdens gebed en vroeg om vergeving. Ook deze vrouw nam Jezus aan in haar hart Prijs de Heer!
Zo kunnen we nog wel even doorgaan!
Bij de tweede groep had een vrouw last van bekkeninstabiliteit en een beenlengte verschil. Haar benen kwamen gelijk en er werd voor haar bekkeninstabiliteit gebeden. Het resultaat van dit laatste was niet direct te checken, maar we hebben een grote verwachting van onze Heer en Heiland. Volgende week proberen wij na te gaan hoe het met deze dame gaat. Er werd ook voor een Colombiaanse vrouw gebeden. Tijdens het gebed begon ze te huilen. Niet zo lang geleden had ze haar man verloren.
Ze bad het zondaarsgebed en kwam tot Jezus!
Bij derde groep kwam een jong meisje tot Jezus. Ze stond open voor het evangelie. Geweldig om te zien en te ervaren!
Ook gingen 2 meisjes op de stoel zitten om te kijken of er een beenlengte verschil was. Het ene meisje had geen verschil in beenlengte en bij het andere meisje werd het verschil opgeheven in Jezus Naam. Ze kwamen beide tot Jezus. Een vriend die met de meisjes hoorde, werd door een andere uit de groep opgevangen en ook hij nam Jezus aan!
Ook volgende week hebben we weer een evangelisatieactie in Barendrecht. We vertrouwen op de Heer, dat Hij weer nieuwe zielen gaat toevoegen!
Voor de nieuwe zielen is er uiteraard opvang. De Nazorg is erg belangrijk na het komen tot Jezus! Zo is er binnen de gemeente Gods Genade voor de nieuwe zielen Geloofs-Opbouwend Onderwijs op grond van het Woord van God.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.