Haast

Leave a comment Standard

Let er dan op dat u nauwgezet wandelt, niet als dwazen, maar als wijzen, en buit de geschikte tijd uit, omdat de dagen vol kwaad zijn. Wees daarom niet onverstandig, maar begrijp wat de wil van de Heere is. — Efeziers 5:15-17 (Herziene Statenvertaling)

Lezen: Efeziers 5:1-21

Wie? De lezers van de Efezebrief, zij, maar u, jij en ik evenzo

Wat? Moeten er op letten hoe we wandelen, niet als zotten (Carnaval), maar als wijzen

Waar? Op de plaats waar God ons gesteld heeft, je werk, je school, je buurt, je wijk

Waarom? Omdat we de tijd uit moeten buiten, omdat de dagen kwaad zijn

Wanneer? Nu dus, God heeft haast. En er mag niemand sterven zonder Jezus

Waarvoor? Zodat we kunnen begrijpen wat de wil van de Here is. Wat is dat? Dat er niemand verloren gaat, maar dat ALLE mensen zullen worden gered. En hij heeft ons ervoor uitgekozen om die mensen te bereiken

Waartoe? Zodat Jezus spoedig terug kan keren. Hoe langer wij wachten met het uitvoeren van de grote opdracht, hoe langer het duurt dat Jezus terugkomt. Daarom, kom eens naar een van onze trainingen, of nodig ons uit voor je gemeente. Leer op een effectieve manier bidden voor verlorenen en ze tot Jezus te leiden op een krachtige, effectieve manier. Die oogst moet naar binnen, anders verrot ze op het land. En iedere ziel is kostbaar!

Gebed: Ja, Heer, stoot de arbeiders uit om de oogst binnen te halen. Niemand mag sterven zonder Jezus! Stort uw passie voor het verlorenen uit over uw gemeente, door Uw Geest!
Www..krachtevangelisatie.ga
Www.doeltreffendbidden.tk
Bron:www.dagelijkswoord.nl.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.