Keer terug!

Leave a comment Standard

Denk aan deze dingen, Jakob, Israël, want u bent Mijn dienaar. Ik heb u geformeerd, u bent Mijn dienaar, Israël, u zult door Mij niet vergeten worden. Ik delg uw overtredingen uit als een nevel, en uw zonden als een wolk. Keer tot Mij terug, want Ik heb u verlost. — Jesaja 44:21-22 (Herziene Statenvertaling)

Lezen: Jesaja 44:21-23

Wie? Jakob, Israël en allen die in Yeshua geloven

Wat? Mogen weten dat we door God, onze Schepper en Formeerder, niet vergeten zullen worden

Waar? In welke situatie dan ook, soms lijkt het er op, maar bij de Eeuwige is altijd uitkomst

Waarom? Hij vergeet Zijn dienstknechten niet, laat staan Zijn zonen en dochters

Wanneer? Nooit, Hij is altijd trouw. Wel klinkt de oproep om terug te keren tot Hem, mocht je afgedwaald zijn

Waarvoor? Zijn wil voor Zijn volk en ons is het goede, het welgevallige het volkomene. Nergens anders kunnen we dat vinden dan bij Hem alleen. In het stukje ervoor wordt gesproken over afgoden van steen en hout, maar ook onze eigen zekerheden zoals werk, carrière en andere dingen kunnen we boven ons vertrouwen op God stellen, uitkomst geven doen ze niet

Waartoe? De oproep is dan ook vandaag: Keer terug en vertrouw alleen op Mij, Ik ben je genadig en heb je overtredingen uitgedelgd als een nevel en je zonden als een wolk, die verdwijnen door de Wind van de Geest en de Zon van Zijn gerechtigheid. Keer terug Israël, keer terug Nederland, je bent al vergeven!

Gebed: Dank U, Heer, voor Uw onmetelijke genade. We bidden voor Israël, dat zij Uw Zoon zullen gaan herkennen en erkennen als de Messias, keer terug Nederland en besef dat er maar Één is die je kan redden en we kiezen er zelf voor om op U alleen te vertrouwen, in welke situatie dan ook!

Bron:www.dagelijkswoord.nl.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.