Probleem Oplosser

Leave a comment Standard

Ga weg van mij, u allen die onrecht bedrijft, want de HEERE heeft mijn luide geween gehoord. De HEERE heeft mijn smeken gehoord, de HEERE zal mijn gebed aannemen. — Psalmen 6:9-10 (Herziene Statenvertaling)

Lezen: Psalmen 6

Wie? David, de schrijver van deze Psalm

Wat? Zegt tot hen, die onrecht bedrijven, die hem op zijn nek zitten, dat zij weg moeten gaan, wijken van hem

Waar? In zijn nood, hij heeft, zo blijkt uit de Psalm, flink te lijden, met name van anderen

Waarom? Omdat JHWH, de Eeuwige, zijn luide geween en zijn smeken gehoord en zijn gebed zal aannemen

Wanneer? Het is al gebeurd en het moet nog gebeuren. David spreekt uit ervaring en in geloof

Waarvoor? Met al onze problemen en zorgen kunnen we bij de Here terecht. In David’s tijd geloofde men dat deze problemen een straf van God waren. Na Golgotha ligt dat gelukkig anders, omdat onze straf gedragen is. Wel kan het zo zijn dat we zelf deuren hebben opengezet, waardoor de tegenstander legaal recht heeft ons in de problemen te brengen

Waartoe? In wat voor geval dan ook, onze nood klagen op Facebook heeft zo weinig zin, het voedt ons zelfmedelijden alleen maar. Je nood klagen bij God, de open deuren dicht doen (zonden belijden) en je autoriteit nemen, is wat je zal helpen. Daar heb je onderscheidingsvermogen voor nodig en laat dat nu nèt een van de gaven van de Geest zijn. hij woont in jou en zal je erbij helpen.

Gebed: Ik kies ervoor, Vader in de hemel, om als ik bewust of onbewust gezondigd heb, waardoor de tegenstander legaal recht heeft gekregen in mijn leven om problemen te veroorzaken, die voor U te belijden en Uw vergeving te aanvaarden. daarom zeg ik ook tegen wat voor probleem dan ook: wijk van mij, want de Eeuwige heeft mij gehoord en verhoord!

Bron:www.dagelijkswoord.nl.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.