New post Collega

Leave a comment Standard

Isabelle vertelt:
Ik was aan het werken en mijn collega klaagde dat haar voeten pijn deden dat ze problemen met haar voetzenuwen had,
Ik vertelde haar het verhaal dat 80 % van de mensen ongelijken benen hebben en vroeg haar of ik haar benen mocht meten ..
Dat mocht en ze had duidelijk een groot versimagechil dus ik vraag haar of ik voor haar mocht bidden, dat mocht wel zei ze , dus ik bidden voor de benen en de ze groeiden aan. Heel verbaasd zegt ze: hoe kan dat nou ? Ik zeg dat heeft Jezus gedaan. Ze keek me raar aan en ik begin te vertellen over Jezus en over de wonderen die Hij doet , ze kreeg honger, ik heb altijd een script in mijn tas en dat pakte ik erbij en zo heeft zij Jezus aangenomen 🙏

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.