Rotterdams Evangelisatie Team (RET)

Comments 3 Standard

Sinds we eind januari begonnen met de RET, het Rotterdams Evangelisatie Team hebben we al 630 mensen tot Jezus kunnen leiden, in een half jaar tijd.
Ik bemerk wel eens dat mensen het niet zo fijn vinden dat we altijd met getallen komen, omdat dat anderen zou frustreren. Maar we doen dat niet om op te scheppen, maar juist om anderen te stimuleren om eens het net aan de andere kant uit te gooien.(Lukas 5)

Wat is het geheim van dit team?
Ik denk dat er verschillende factoren zijn, waardoor de resultaten booming zijn.
1) Wij gebruiken het Gloriestoel principe, zoals zovele anderen, maar onze focus ligt niet zozeer op het genezen zelf, dan wel op de redding. Genezing is geen doel maar een middel

2) Naast de Gloriestoel gebruiken we ook het script van het hart. Een stukje gereedschap dat God zelf aan deze bediening gaf. Op een eenvoudige, maar krachtige manier wordt het evangelie uitgelegd. Daarna gaan we (opnieuw) bidden voor de mensen dat God hun hart zal openen. Dat gebeurt zo vaak, omdat opnieuw de stromen van levend water, zoals gebruikt door handoplegging bij genezing, ook het hart van de mensen bereid maken om de Here Jezus uit te nodigen in hun hart. Nadat ze dat gedaan hebben vragen we de contactgegevens en houden we contact. Mens wordt uitgenodigd voor kerk, huisgroep, Alpha of iets dergelijks

3) Onze teams zijn samengesteld uit verschillende kerken uit Rotterdam e.o. We zijn niet gefocust op één kerk, maar verwijzen naar verschillende door, we zijn samen één! Een van onze lievelingsteksten is Amos 3:3. Gaan er niet twee op pad zonder het samen eens te zijn?

Naast dat ons doel is zielen te winnen, is trainen van anderen ook een belangrijk uitgangspunt. Je bent dan ook van harte welkom om eens een woensdagmiddag met ons mee te gaan! We varen onder de vlag van St. Met vriendelijke groet,
St. Arbeiders in de Oogst
http://www.arbeidersindeoogst.nl

Arie de Paauw

Info@arbeidersindeoogst.nl
078-6510772

3 gedachtes over “Rotterdams Evangelisatie Team (RET)

  1. Heel goed ! Stimuleer ons maar, om onze netten aan de ander kant uit te gooien, en roep de nettenboeters maar op om snel te werken. We hebben veel netten nodig merk ik zelf. En jullie daar ! Ontvang de zegen van de Heer !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.