BHV

Comment 1 Standard

Als dan uw vijand honger heeft, geef hem te eten, als hij dorst heeft, geef hem te drinken, want door dat te doen, zult u vurige kolen op zijn hoofd hopen. Word niet overwonnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede. — Romeinen 12:20-21 http://dawo.nl/?p=4437

Lezen: Romeinen 12

Wie? Paulus aan de lezers van de brief aan de Romeinen

Wat? Zegt hen niet wraakzuchtig te zijn (vers 19) maar juist tegengesteld te reageren, uitlopend op het kwade te beantwoorden met het goede, waardoor je het overwint

Een gedachte over “BHV

  1. Deze geschriften heb ik ook geprobeerd te volgen …na een veebedrijf te hebben verloren door liefhebbende buren die ons met van alles bij de overheid beschuldigde en die dus de deur op slot draaide want ja tegen de overheid opboksen dat is niet haalbaar …. maar we stonden wel met drie kleine kinderen brodeloos van alles geprobeerd…. ook met de tekst van ,stapel hete kolen op hun hoofden …we werden uitgelachen ,met heel veel pijn heb ik mijn hele dieren bestand zien op geladen worden ,,,de buurt? … die lachte ons uit ..hun huizen waren in eens heel veel meer waard .Na 22 jaar weer een bedrijf op gebouwd in tuinplanten door 1 buurtgenoot helemaal verwoest omdat meneer het stuk grond wilde wat er nog over was van het vorige bedrijf alles moest weg omdat we volgens de gemeente illegaal bezig waren en dat terwijl we aan alles voldeden ,men had last van ons daarom weg alles … ook weer geprobeerd met toegeven en dies zij al meer ,met deze tekst in het achterhoofd ben ik naar mijn predikante gegaan en mijn verhaal verteld zij was verbaasd dat ik met dit liet wel gevallen zij heeft me ook daardoor op de pad gezet het niveau waar ik nu ben … .. ik wilde een christen zijn tegenover mijn medemens …ziehier de gevolgen ik zou heel graag willen om een goed mens te zijn maar om het met 12 buren eens te blijven ,dat is met de bijbel zelfs niet mogelijk in deze tijd het is allemaal heel jammer maar met zo,n buurt is het heel moeilijk om te leven volgens de wetten en de geschriften ….. ik heb ver afstand genomen van deze mensen en hoop dat God mijn ziet in al wat ik doe en probeer om Hem te volgen .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.