Vrede regeert

Leave a comment Standard

Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God; en de vrede van God, die alle begrip te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten bewaken in Christus Jezus. — Filippenzen 4:6-7
http://dawo.nl/?p=4476

Lezen: Filippenzen 4:1-9

Wie? Paulus aan de gemeente in Filipi en ook aan ons

Wat? Roept op om in geen ding, dus om niets, bezorgd te zijn, maar al onze verlangens, door bidden en smeken, onder dankzegging, bekend te maken

Waar? Bij God, onze Vader,

Waarom? Omdat Hij ontzettend veel van Zijn kinderen houdt en hen niets zal onthouden, als het naar Zijn wil is, wat wij verlangen

Wanneer? Altijd, we mogen al onze verlangens bij Hem brengen, ons verlanglijstje indienen. Als onze zorgen en noden aan Hem overgeven en ze daar ook laten

Waarvoor? Dan zal de vrede van God, die ver boven ons begrijpertje uit gaat, regeren in ons hart en onze gedachten bewaken. Heb je zorgen, noden, verlangens? Breng ze bij hem en LAAT ZE DAAR! Dan kunnen we leven zonder stress en spanning, omdat we op God kunnen vertrouwen. Hij is te vertrouwen, dat is geloof. ook al zie je het niet meteen

Waartoe? Stress is de oorzaak van veel klachten mbt onze gezondheid en in deze wereld ontkomen we er niet aan. Denk aan de aanslagen in Parijs, verschrikkelijk wat mensen elkaar, in naam van hun god, aan kunnen doen.
Maar we kunnen hier op twee manieren op reageren: Met woede, die wortelt in angst en meteen iedere moslim veroordelen, of in liefde de zaak overdragen aan de hemelse Rechter, die belooft voor ons te zorgen. Wat er ook gebeurt. ik kies voor het laatste, en jij?

Gebed: Heer, onze gedachten gaan uit naar de gewonden en de nabestaanden van hen die geslachtofferd zijn in Parijs, we bidden hen Uw vrede, die alle verstand te boven gaat, toe. Wij kiezen ervoor om al onze noden, behoeften en verlangens, onder gebed, smeking en dankzegging, bij U te brengen en te laten, zodat er niets anders regeert dan Uw shalom in ons hart

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.