Spreek geloof

Leave a comment Standard

Maar Jezus antwoordde en zei tegen hen: Voorwaar, Ik zeg u: Als u geloof had en niet twijfelde, zou u niet alleen doen wat er met de vijgenboom is gedaan, maar zelfs als u tegen deze berg zou zeggen: Word opgeheven en in de zee geworpen, dan zou het gebeuren. En alles wat u in het gebed vraagt, in geloof, zult u ontvangen. — Matteus 21:21-22

http://dawo.nl/?p=4515

Lezen: Mat 21:18-22

Wie? De Here Jezus

Wat? Zegt dat als we geloof hebben en in ons hart niet twijfelen, we bergen kunnen verzetten

Waar? In de geestelijke wereld, Hij bedoelde dit niet letterlijk, maar figuurlijk

Waarom? Omdat wij, als we dat geloven, de volmacht van het Koninkrijk hebben

Wanneer? Die hebben we altijd, in iedere situatie, als we in ons hart maar niet twijfelen

Waarvoor? Ons spreken, in geloof, heeft kracht, omdat we geladen zijn met Dynamiet (DUNAMIS= de kracht van de Heilige Geest). Bidden in afhankelijkheid, ja, maar spreken in geloof tot het probleem en het moet wijken. Ieder probleem. Soms moet je wat langer (blijven) spreken, maar juist de volharding zal de berg vergruizen

Waartoe? Onze woorden hebben kracht, zowel positief als negatief (denk aan de vijgenboom) de boom werd vervloekt, omdat die eruit zag alsof ze vrucht had en dat niet had (zoals zoveel ‘christenen’) Dood en leven zijn in de macht van de tong (Spr. 18:21) Dus pas op wat je spreekt: Ik word hier doodziek van, etc. Hoor je dagelijks om je heen, maar het heeft effect! Besef de kracht die er is in het spreken in geloof! Daarom spreek (in) geloof en alles wat niet van God is in je leven, omstandigheden en waar dan ook, zal benen moeten maken! In Jezus naam!

Gebed: Dank U, Heer, dat u ons zoveel kracht hebt gegeven, door het woord wat wij spreken en het geloof wat wij hebben. Ik bid dat Uw kinderen zich dit gaan realiseren en het gaan praktiseren. Dan gaat de wereld er anders uitzien en baant Uw Koninkrijk zich baan met kracht (Mat.11:12) tot eer van de Naam van Jezus

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.