Test

Comments 2 Standard

Want U hebt ons beproefd, o God, U hebt ons gelouterd, zoals men zilver loutert. U had ons in het net gebracht, U had een knellende band om ons middel gelegd, U had de sterveling over ons hoofd doen rijden. Wij waren in het vuur en in het water gekomen, maar U hebt ons uitgeleid naar de overvloed. — Psalmen 66:10-12http://dawo.nl/?p=4529

Lezen: Psalmen 66

Wie? God, Elohim

Wat? Heeft ons ( de Israëlieten in eerste instantie) beproefd, getest, zoals je dat bij zilver doet. Net zo lang verhitten totdat alle ongerechtigheid eruit is

Waar? In het leven. We worden soms getest, beproefd

Waarom? Om te kijken of wat we zeggen, belijden, ook wel echt en waar is en om ons daarna te kunnen leiden naar de overvloed

Wanneer? soms kan het heftig in ons leven tekeer gaan, schijnbaar zonder oorzaak, maar weet, in alles: God is in control

Waarvoor? Wanneer zilver verhit wordt, dan wordt dat net zo lang verhit, totdat de zilversmid zijn eigen afbeelding in het zilver ziet weerspiegelt, dat is het doel vn loutering, dat men Jezus in ons gaat zien

Waartoe? Waar die beproevingen uit bestaan is weer voor iedereen verschillend, weet dat ook de satan je wil ziften als de tarwe. Maar blijf in alles gefocust op de Zilversmid, Hij wil je louteren, dat is puur maken, zodat Hij je alleen nog maar beter kunt gebruiken in Zijn Koninkrijk. En de beproeving gaat nooit verder dan dat we aankunnen 1 Kor.10:13 Vertrouw Hem maar, echt, het komt allemaal goed

Gebed: Dank U, Heer, dat U erbij bent, ook al worden we getest. Dat U ons nooit meer geeft dan dat we aankunnen en dat de beloning wacht: overvloed en zegen in het beloofde land, Uw Koninkrijk, eerst hier op aarde en straks in de hemel

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

2 gedachtes over “Test

 1. Hallo Arie ik wil stoppen met de opfrissers, heb er al zoveel en volgend jaar moet ik de eerste of tweede week van januari 2016 gaan nierdialyseren 2 x drie uur om mee te beginnen en dat uitbreiden tot 3 x 4 1/2 uur en weet niet hoe mijn lichaam hierop gaat reageren, zo ben je weer op de hoogte en je vrouw de groeten van mij. Corrie Verhoef

  • Hoi Corrie,
   Je kunt jezelf uitschrijven door op de link te klinken die iedere x wordt meegestuurd. Ik kan dat van hieruit niet.
   Sterkte met alles
   Zegen,

   Arie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.