Stralen van Hoop

Leave a comment Standard

Sta op, word verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de HEERE gaat over u op. Want zie, de duisternis zal de aarde bedekken en donkere wolken de volken, maar over u zal de HEERE opgaan en Zijn heerlijkheid zal over u gezien worden. — Jesaja 60:1-2http://dawo.nl/?p=4531

Lezen: Jesaja 60

Wie? U, jij en ik, allen, die bij de Here Jezus horen

Wat? Krijgen de opdracht om op te staan en ons te laten verlichten, waardoor we zullen schitteren, stralen, als kinderen van God

Waar? Op de plaats waar God ons heeft gesteld, je werk, je school, je gezin, je buurt, anywhere

Waarom? Omdat de heerlijkheid, de glorie van de Heer over ons opgegaan is. Het is Kerst geweest en Jezus woont in ons hart

Wanneer? Nu, als nooit tevoren. Laat je niet in de war brengen door de duisternis die de aarde bedekt. Door allerlei omstandigheden, zoals vluchtelingenstroom, terrorisme, aanslagen e.d. Wij zijn geheel anders

Waarvoor? Omdat wij niet geleid worden door het wereldse denken, door angst, door intimidatie. wij hebben de Opstandingskracht van de Heilige Geest in ons en springen met God over een muur en lopen, met Hem, op een legerbende in (2 Sam. 22:30)

Waartoe? Zodat mensen naar ons toe zullen komen (lees het vervolg) en ze zullen horen van de liefde van God, die in ons hart is uitgestort. Laat je licht schijnen, laat je niet intimideren. Wij hebben een geweldige toekomstverwachting en niet alleen omdat Jezus terugkomt, maar omdat we weten dat Hij regeert en wij met Hem, door de Geest, Die in ons woont. Donkere wolken? Wij zullen stralen, hoe donkerder het is, hoe meer licht opvalt. Laat zo je licht schijnen voor de mensen. Wat een mooie toekomstverwachting zo rond de jaarwisseling, maar ook: een pittige opdracht

Gebed: Dank U, Heer, voor de Heilige Geest, Die in ons woont en waardoor er kunnen stralen, juist in donkere tijden. Dat we zo klaar zullen zijn om getuigenis af te leggen van de Hoop, Die in ons is: Christus Jezus, de Hoop der heerlijkheid

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.