Geestelijke Bodybuilders

Comment 1 Standard

En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken door Zijn Geest, Die in u woont. — Romeinen 8:11

http://dawo.nl/?p=4533

Lezen: Romeinen 8:1-17

Wie? De Geest van Hem, Die Jezus uit de doden heeft opgewekt

Wat? Zal ook onze sterfelijke lichamen levend maken

Waar? In ons, Die Geest woont in ons!

Waarom? Omdat wij dezelfde Opstandingskracht in ons hebben als de Here Jezus had,

Wanneer? Indien, als, wanneer wij vervuld zijn, helemaal overlopen van die Geest, de Heilige Geest van God

Waarvoor? Die Optandingskracht zorgt ervoor dat ziekte moet wijken voor de Naam van Jezus, dat zelfs de dood moet wijken voor die Naam, de Naam boven alle naam. En ons sterfelijke lichaam weer levend zal maken, niet (alleen) bij e wederkomst, als de graven zullen opengaan, maar juist ook nu. Toen ik ziek was proclameerde ik deze tekst dagelijks over mijn leven en God maakte mij gezond! Heb je te kampen met ziekte in je leven! Proclameer deze tekst!

Waartoe? Wanneer de christenheid gaat beseffen, en ik spreek vaker over dit onderwerp in deze Opfrissers, dan zal de wereld niet meer hoeven te wachten op het openbaar worden van de zonen Gods (Vers 19), want dan zijn we openbaar. Mijn gebed is, dat deze tekst werkelijkheid gaat worden in ons aller leven, dat we gedreven worden door de Opstandingskracht, Dezelfde kracht Die Jezus uit de dood deed opwekken, zodat we ook de werken gaan doen die Hij deed!

Iedereen een prettig uiteinde en een gezegend 2016, met die kracht in ons, moet dat lukken, toch?

Gebed: Heilige Geest van God, vernieuw Uw Kerk, laat Uw Vuur de kerk beseffen welke kracht zij bezit, opdat ziekte en gebondenheid geen plaats meer hebben en wij Uw Opstadingskracht uitstralen. Geestelijke Bodybuilders zijn, door Die Kracht. Halleluja!

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

Een gedachte over “Geestelijke Bodybuilders

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.