Tegen slapeloosheid

Leave a comment Standard

De vreze des HEEREN is ten leven, verzadigd overnacht men, door geen kwaad bezocht. — Spreuken 19:23
Lezen: Spreuken 19:15-23

Iedereen wil leven, iedereen wil lekker slapen. Het is toch heerlijk om ’s avonds je hoofd op het kussen te leggen en fris en monter de volgende dag weer te ontwaken. Een goede nachtrust is gewoon belangrijk.

Hier vinden we het medicijn tegen slapeloosheid: De vreze des HEREN, of te wel: diep ontzag hebben voor de Here God, Hem kennen als je Vader en als de Almachtige. Dan leef je daar ook uit, uit vertrouwen dat je Almachtige Vader voor je zorgt, van je houdt en het je aan niets aan zal laten ontbreken. Zijn zorgen voor jou zijn geweldig, je hoeft het zelf niet te doen. Niets!

Dan wijkt ook het kwade van je, het komt niet eens op bezoek, omdat je alle deuren ervoor gesloten houdt. Dat houdt je levend, je kunt zorgeloos slapen en weten dat alles goed komt. Is dat welvaartsevangelie? Nee, het is het Woord van God. Op Hem, de Almachtige vertrouwen, in alles, zorgt ervoor dat je ’s nachts niet wakker hoeft te liggen, waardoor je van alles open zet, zodat het kwade je kunt bez0eken. Het is een keuze van je wil: Heer, ik kies ervoor om mijn zorgen, noden en lasten bij U te brengen en ze daar te laten. Dank U, dat u voor mij zorgt. Ik ga lekker slapen (vanavond dan)

Slaap lekker!

Ook iedere dag de Opfrisser in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd. Of like onze facebookpagina https://www.facebook.com/OpfrisserMetDe7Ws

Deel gerust, maar zet de bron er wel bij

Deze Opfrisser is gratis, ons steunen kan altijd. Maak een gift over op NL14INGB0004693016 tnv Arbeiders in de oogst ovv Opfrisser

Op de hoogte blijven van de mooie dingen die we voor God kunnen doen?
Www.handelingen2000nu.ga

Kijk ook in de webshop: http://opfrisser.com/shop/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.