Bekeer en leef!

Leave a comment Standard

Zou Ik werkelijk behagen scheppen in de dood van de goddeloze? spreekt de Heere HEERE. Is het niet, wanneer hij zich bekeert van zijn wegen, dat hij zal leven? — Ezechiel 18:23
Lezen: Ezechiel 18:21-32

Wie zegt dat de God van Het Oude Testament geen God van genade is, kent deze tekst niet! Het klopt ook niet, God is de Grote Onveranderlijke. Er is geen schaduw van omkeer bij Hem. Zonde is zonde in het Oude en in het Nieuwe Testament. En genade genade. In deze stille week krijgt deze tekst natuurlijk nog een extra dimensie. Want het bewijs dat God geen behagen heeft in de dood van de goddeloze uit zich het meest ultiem in de dood van de Rechtvaardige, van Zijn Zoon, de Here Jezus Christus. Juist omdat God geen behagen schept in de dood van mensen zond Hij Zijn Zoon, opdat een ieder, iedereen, die in Hem, dat is Jezus, gelooft, niet verloren zal gaan, maar eeuwig leven heeft!

Dat is de geweldige boodschap van Passie en Pasen. Dat is de boodschap, die juist in deze wereld, vergeven door terreur en haat, zal klinken. Ook tijdens de “Passion”, morgen in Amersfoort. Bid dat de miljoenen, die zullen kijken, geraakt zullen worden door de boodschap van het kruis. Bid ook voor bescherming tijdens deze happening, waar duizenden bijeen zullen zijn.

En laat niet na, om deze week, deze boodschap door te geven, als een levende getuige van je Heiland, in Gods kracht, want deze boodschap verandert nog steeds mensenlevens. God wil niet dat er ook maar iemand, een persoon, verloren gaat, maar dat allen,iedereen, wordt gered. Binnenkort starten we de module Evangelisatie, met deze titel. Wil je leren hoe je je dorp, wijk, of stad kunt bereiken met het Evangelie, meld je dan aan: kijk op  www.ongekend.webs.com voor meer info

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.