Goed nieuws!

Comment 1 Standard

En bij Zijn komst heeft Hij door het Evangelie vrede verkondigd aan u die veraf was, en aan hen die dichtbij waren. Want door Hem hebben wij beiden door één Geest de toegang tot de Vader. — Efeziers 2:17-18
Lezen: Efeziers 2;11-22

Wat zal dat een feest zijn enerzijds en een teleurstelling anderzijds. Wanneer mensen of worden binnengelaten in de hemel of juist niet. Jood en heiden zullen samen of binnengaan, of buitengesloten worden. Het enige dat je de toegang geeft is of je geloofd hebt in Jezus Christus als Zoon van de Levende God en dat je dat hebt beleden en dat Hij uit de dood is opgestaan. Iedereen die de Naam van de Here (Jezus) aanroept, zal worden gered!

Want door Hem kan iedereen weer vrede hebben met God, of je nu Jood bent, of heiden. Door de heilige Geest hebben we vrije toegang tot Vader God, mogen we altijd, zonder afspraak, bij Hem binnen komen en weten we ons ook welkom. Is dat geen geweldige boodschap? Dat is Goed Nieuws, het Evangelie van Jezus Christus, de kracht Gods, tot behoud, redding, voor iedereen, die gelooft.

Dat wil je toch uitdelen, uitschreeuwen, zodat iedereen het hoort en er NIEMAND verloren gaat. Want dat hoeft namelijk niet. Het offer van Jezus is groot genoeg voor alle mensen! En Hij heeft ons, jou en mij, uitverkoren om dat nieuws aan de wereld te brengen, want wij hebben de bediening van verzoening.

A.s. Maandag starten we, met de Bijbelschool voor Arbeiders in de Oogst, met de laatste module, die van Evangelisatie. In theorie en praktijk gaan we je leren hoe op een effectieve manier mensen kunt winnen voor Jezus. Vreemdelingen, op straat,maar ook bekenden en familie. Want niemand mag toch sterven zonder Jezus? Laat je trainen op deze cursus! 4 Maandagavonden in Dordrecht en de afsluiting (praktijk) in Rotterdam!

Www.ongekend.webs.com

Een gedachte over “Goed nieuws!

  1. ik zou wel willen maar zit maandag op koor in pernis enheb geen vervoer
    ik zou het wel willen volgen maar moet teveel uitgeven aan vervoer kan pook niet meer naar dekerk bid voorme hgroeten van ria kooijman

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.