Constante blijdschap

Leave a comment Standard

Laat in U vrolijk en verblijd zijn allen die U zoeken; laat wie Uw heil liefhebben, voortdurend zeggen: De HEERE is groot! — Psalmen 40:17

Lezen: Psalmen 40

Uitzinnig van vreugde waren de spelers en de fans van Feijenoord gisteren. Ze hebben de beker! na een diep dal waar ze uitverkopen zijn, is dit een beloning, na jaren hard werk. Dat je dan blij bent is logisch.

Vandaag gaat het over een andere vrolijkheid en blijdschap: die in de HERE. En die reden van blijdschap is een constante factor. Ik bedoel, als Feijenoord de eerstvolgende wedstrijd weer verliest, is deze blijdschap al weer snel omgeslagen. Maar de blijdschap die we in Hem hebben is constant, omdat Hij constant is. Hij is altijd Dezelfde. Als we Hem zoeken, dat betekent bezig zijn met Zijn dingen, dan is daar altijd weer de vreugde die de wereld niet kent. Allen die Uw heil liefhebben, die weten dat ze gered, genezen en bevrijd zijn en dat ook weer doorgeven aan anderen,die maken de Here groot, want Hij is groot. Het is geweldig om te zien dat wanneer je voor iemand bidt, hij of zij beter wordt, dat de pijn afneemt of zelfs vertrekt. Het is geweldig als mensen hun hart openen, waar jij bijstaat, voor Jezus. dat is zo geweldig om te zien. Dan maak je de Here groot, door je daden, want Hij is het Die dat in jou doet en je woorden, in de lofprijzing die er op volgt.

Wil je dat eens meemaken, kom dan a.s. Zaterdag naar Rotterdam. In de ochtend trainen we je en ’s middags kan je het gaan doen> En geloof me: Iedereen kan het, omdat we allemaal dezelfde Heilige Geest hebben!

One blijdschap is constant, omdat Hij constant is, Hij heeft ervoor gekozen om dat dor ons heen te bewijzen> Laten wie zijn heil liefhebben, dat dan ook gaan doen, opdat ze Hem gaan grootmaken!

Wil je komen, stuur me even een berichtje:info@arbeidersindeoogst.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.