Arbeiders in de Oogst start kleding-evangelisatie lijn

Leave a comment Standard

Arbeiders in de Oogst start kleding-evangelisatie lijn — Stichting Arbeiders in de Oogst, die o.a. een bijbelschool, een kixtart training in genezing en evangelisatie heeft en het gratis boekje Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen uitgeeft, is een kleding-evangelisatie lijn gestart.

Waarom zijn jullie dit gestart?
Het begin als een geintje. Er was een T-shirt op Facebook te zien van een bekende voetbalclub uit Rotterdam. De tekst luidde: niets is sterker dan dat ene woord. Iedereen zou dan de naam van die club invullen. Maar ik bewerkte de foto door er ‘Jezus’ onder te zetten en plaatste het oo Facebook. Dat gaf zoveel positieve reacties dat we het zijn gaan aanbieden.
Je ziet mensen zoveel kleding dragen dat reclame maakt voor een bepaald merk, dus waarom niet voor Diegene die ons heeft gered en bevrijd?
Er komen regelmatig nieuwe teksten bij, maar ook je eigen tekst kan je indienen.
De prijzen zijn schappelijk, de verzending binnen 14 dagen en de bestelling makkelijk te plaatsen via onze website http://www.xshirts.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.