Kixtart Terneuzen 

Comments 2 Standard

Op 1 oktober 2016 organiseert st. Arbeiders in de Oogst uit Dordrecht een KiXtart training in Terneuzen.

Wat gaan we doen?

’s Morgens onderwijs in 

– hoe te bidden voor de zieken op straat

– hoe de mensen tot Jezus te leiden.

Uiteraard alles in de kracht van de Heilige Geest

Op deze manier heeft de stichting al veel mensen getraind en zijn er velen tot Jezus gekomen.
Wat voor een impact dit kan hebben laat het volgende getuigenis zien van Carina Brito:

Zoals velen broeders en zusters vast zullen herkennen is er vaak een vorm van angst/twijfel als het aan komt op stappen zetten om te gaan evangeliseren.
Zo ervoer ook ik die angst en bij mij ging het voornamelijk om het bidden voor een ander. Een stuk controle hield me tegen tot ik besloot in gesprek te gaan met een zuster die me zei dat ik die controle los kon laten want het is toch de Heilige Geest die leidt.  Zo gezegd, zo gedaan! Al heel gauw nodigde diezelfde zuster me uit om een keer mee te gaan evangeliseren.  

Samen spraken we af bij de gemeente Kom en Zie waar we begeleid werden door Arie De Paauw, na een ronde voorstellen was het me wel duidelijk dat ik moest loslaten, controle van me afzetten en me laten leiden door de Heilige Geest.
Ik was enthousiast en wilde niets anders dan beginnen.  We mochten oefenen op elkaar en al heel snel werd de genezende kracht van de Heer door ons allemaal heen ervaren. Been lengte verschil, rugklachten, oorklachten alles werd aangepakt en met succes!  Ik stond ervan te kijken want tja, ik dacht dat er een hoop vooraf moest gebeuren om gebruikt te worden door de Heer.  

Het evangeliseren ging goed en ik was zo enthousiast dat ik diezelfde avond bij mijn naaste familieleden gewoon door ging.
Zo hebben mijn ouders en zusje de Heer aangenomen!! 🙂 enorme blijdschap natuurlijk en vooral bevrijdend voor ons allemaal want ik was van me angst en controle af en kon me eindelijk laten gebruiken door de Heer!! 

Mijn boodschap aan een ieder is als we het op eigen kracht verwachten zullen we er nooit klaar voor zijn!  Laat angst en twijfel los, zodra wij bereid zijn toe te geven dat we het op eigen kracht niet kunnen en hierin alles in Gods handen over laten kunnen we pas gebruikt worden door zijn kracht wat een ieder van ons bezit door de Heilige Geest. 

Blijf dus niet langer zitten en aarzelen, want wij dienen een machtige God en Hem groot maken kunnen we alleen door zelf ook als Hem te zijn. Sta op en leef als een discipel, want daar zijn wij tenslotte allen voor geroepen! 💓

De oogst is groot, zei Jezus, maar de arbeiders…
Kom en laat je trainen, want God wil iedereen gebruiken. Voorwaarde is dat je beschikbaar bent, Hij maakt je bekwaam!

2 gedachtes over “Kixtart Terneuzen 

  1. Pingback: Kixtart Terneuzen – handelingen 2000nu

  2. Pingback: Kixtart Terneuzen | RED-Team

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.