Bidders gezocht


Gezocht: bidders

Inmiddels bestaat de Gebedslijn al enkele jaren. Velen vonden de weg naar onze website http://www.gebedslijn.nl, waarna er voor hen gebeden werd.

Hoe werkt dat?

Per email of voicemail worden de verzoeken ingediend. Soms is het rustig, soms is het druk(Ker)maar je kunt bidden op het moment wat jou het beste uitkomt. Met sommigen heb je een klik, met anderen minder, of zelfs helemaal niet, maar jij bepaalt hoe lang en hoe intens je voor iemand bidt. Je hoeft alleen maar te bidden, verder wordt er niets van je verlangd, want we geloven in de kracht van (gezamenlijk) gebed.

Daarom zoeken we ook nieuwe bidders, omdat wanneer we eenparig iets van God verlangen, Hij onze gebeden verhoort.

Wil je meewerken met dit gebedsleger? Meld je dan aan op

Gebedslijn.nl@gmail.com met in de kop: ik bid mee

6 gedachten over “Bidders gezocht

  1. Deze dag heel erg bemoedigd, wil zelf een kring van biddende moeders opstarten Mothers Prayers gisteren werd me dat gevraagd ik begin biddend alleen en zie uit wat antwoord Hij geeft. Dank voor de opfrissers iedere dag weer

    Geliked door 1 persoon

  2. Hey Arie ,
    Ik heb een vraag ,ik heb zelf een site ook voor gebed ik heb ook voor bidders en doe pastoraal werk ,mijn vraag kan ik bij jou ook pastoraal werk doen daar gaat mijn passie naar uit

    Like

  3. Hallo :Mijn naam is Loek Rotgans en woon in Amersfoort . Ik zou graag willen dat jullie voor mij zouden willen bidden voor een Seniorenwoning in Amersfoort .Ik wordwaar ik nu woon , regelmatig bedreigt . Het is een beschermde woongroep van Kwintes en niet gelovig .U mag mij als U dat op prijs steld mij altijd terug bellen.Het telefoonnummer is 0626156468.

    Like

Plaats een reactie