Benen gelijk in Jezus Naam

Comment 1 Standard

Zoals beloofd hier twee filmpjes van het gelijkkomen van benen in Jezus Naam

​​

Een gedachte over “Benen gelijk in Jezus Naam

  1. Afgelopen zaterdag deed ik mee aan 2017 Power & Love in Nijkerk, waarbij we met wildvreemde in een auto stapten om ook buiten Nijkerk in andere dorpen Gods presentie in de praktijk wilde brengen. Onderweg vertelde ik wel eens met de Gloriestoelen-beweging opgetrokken te hebben, maar dat is ‘hit en run’ en daarna spreek je genezen mensen amper. Werd ik gekoppeld aan een mevrouw die ooit ook zo’n genezing van 2cm verschil had meegemaakt. Haar getuigenis bemoedigde mij enorm: zelf heb ik een keer of 4 meegewerkt aan de Gloriestoelen-bediening, waarbij het wonder van gelijkkomen van ongelijke benen een opstapje kan zijn om Gods goedheid te delen.2Cm verschil bleek weken nadien voor een enorme verbetering van haar gezondheid te brengen, daar had ik geen idee meer van, eerder las je er gewoon over..en ging door met je dagelijks leven. Die ervaringen bieden ons dan weer de moed om ook op andere manieren Gods krachten uit te proberen in de samenleving. Uiteindelijk ga je ervaren wat je werkelijk goed ligt, wat echt je passie wordt. Bij het lopen van de wedloop van het geloof, bemoedig je anderen met ‘waar je goed in bent’ omdat dit hen hoop en verwachting kan geven zelf ook geestespassies te ontdekken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.