So zo 

Leave a comment Standard

Dit is een betrouwbaar woord en alle aanneming waard dat Christus Jezus in de wereld gekomen is om zondaars zalig te maken. — 1 Timoteus 1:15 (Herziene Statenvertaling)
Lezen: 1 Tim.1:12-17

Ja, Sozo, dat staat ,er en, zoals ik wel vaker heb uitgelegd, betekent dat niet alleen zalig maken, redden. Natuurlijk is dat het allerbelangrijkste, dat we weten dat we naar de hemel gaan als we nu zouden sterven. Jezus gaf Zijn leven en stierf, zodat wij zouden leven. Maar Hij gaf ook Zijn rug voor de striemen, opdat wij zouden genezen, Hij werd gebonden, zodat wij niet meer gebonden behoeven te zijn, werd afgewezen, zodat wij niet meer onder afwijzing behoeven te lijden, werd arm, zodat wij rijk kunnen zijn en noem maar op. Daar aan het kruis gebeurde zo ontzettend veel en het ligt voor ons allemaal klaar. Want Hij kwam voor zondaren, Paulus noemt zich de grootste, hij had tenslotte de gemeente vervolgd en daarmee de Here Jezus zelf. Dat waren ook de woorden van de Here Jezus, Die Hij tot hem sprak op de weg naar Damascus: waarom vervolg je MIJ? Want wij, de gemeente, zijn Zijn lichaam. Maar,wil Paulus zeggen, als er voor mij genade is, dan is dat er voor jullie zeker! En dat is zo, Gods genade is er voor iedereen! Zijn aanbod geldt voor de hele wereld, want Hij wil tenslotte niet dat er ook maar iemand verloren gaat, maar dat allen, dus iedereen, wordt gered.

Maar, dan moeten ze dat betrouwbare woord wel weten, want hoe zullen  ze geloven, zonder het gehoord te hebben, zonder dat iemand ze het vertelt? Juist, van ons! Want het geloof is uit het horen en het horen door het Woord van God. Daarom is er op 1 juli a.s. weer een kiXtart in Rotterdam, om mensen te trainen voor de zieken te bidden en ze tot Jezus te leiden. ’s Ochtends training en ’s middags praktijk. Geef je op via de link of stuur een berichtje. Dan gaan we weer Gods kracht demonstreren en het volle aanbod van de genade, van de komst van de Here Jezus verkondigen. Kom en Zie!

Want zoals Hij in de wereld gekomen is, zijn ook wij in de wereld, met deze missie: de sozo, de redding, verlossing, genezing en bevrijding, die Jezus voor de mensheid betaalde aan het kruis te verkondigen. Want niemand mag sterven zonder Jezus…… 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.