6 jaar Opfrissers

Comments 3 Standard

Vandaag, 6 jaar geleden begon ik met het publiceren van de Opfrisser ‘met de 7 W’s’ op WordPress. Ik was er al eerder mee begonnen en verzond ze dan per mail en zette ze op Hyves. Pas later kwam Facebook. Inmiddels bevat de site een flinke schat aan overdenkingen, voor het grootste deel gebaseerd op de tekst die de mensen van http://www.dagelijkswoord.nl aanleveren. Het is feitenlijk het product van mijn stille tijd. Het helpt mij in mijn tijd met God. Ik denk soms wel eens om er mee te stoppen, maar getuige de reacties wordt het nog steeds gewaardeerd. Ik hoop dat velen hierdoor gezegend zijn en nog zullen worden in de toekomst

3 gedachtes over “6 jaar Opfrissers

 1. Dag meneer Arie,
  Wilt u a.u.b niet stoppen!!!
  Dit is mijn enige manier om over de God van abraham isac en Jakob te horen!
  Ik leer er veel van en het bemoedigd mee !!
  Gad heeft je deze gave gegeven!
  Dank hem er voor en vraag of Hij je in zicht wil geven!!!
  Met vriendelijke groet g.e.k. ( God Eigen Kind)

 2. Zeker niet stoppen! Ook dit is mijn moment met God.
  Vind het heerlijk om elke ochtend zo te beginnen,samen met Zussenliefde.
  Eerst het stukje in de bijbel lezen en dan jou overdenking,geweldig begin van de dg.
  Dank dat je dit voor ons doet.
  Wens je veel zegen en liefde toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.