Nummer vier


Ik deel een stukje uit het getuigenis van Ben Fitzgerald op Presence.

Op weg naar een winkel zegt de Heilige Geest tot Hem, stop die vrouw en vertel ze over Jezus. Ben stopt haar en begint een praatje met te vragen hoe ze heet. Ze blijkt Candy te heten (snoepje in het engels) Dan zegt Hij: Jezus houdt van je. Ze gaat ontzettend te keer tegen hem, vloekend en tierend loopt ze door…. 

Een tijdje laten is Ben in aanbidding in zijn gemeente. Iemand tikt hem aan. Hij doet zijn ogen open en kijkt in het gezicht van….Candy! Wat doe jij hier, vraagt hij verbaasd. Ik werd die dag al drie keer aangesproken over Jezus. Ik begreep wel dat Hij mijn aandacht trok en had bij de derde gezegd, dat als er nu nog twee zouden komen, ik zou gaan geloven. Jij was nummer vier, dus het kwam nu wel echt dichtbij. Even later kwam nummer vijf en gaf ik me over. Nu ben ik hier om neer over Hem te weten te komen….

Ook al lijkt het niet meteen raak, het kan toch belangrijk zijn te doen wat God van je vraagt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s