Heerlijke middag bij Brionplein

Comment 1 Standard

Lieve vrienden, we hebben een heerlijke middag gehad! We waren weer achter het Brionplein bij de bushaltes!

We zijn aan een stuk door bezig, 5 mensen gaven vol overgave hun leven aan Jezus, hoe blij waren ze weer, en wij ook! Dan is er echt feest in de hemel!

Twee meisjes waar we mee stonden te praten zei er een van dat niemand in de hemel komt! Dat had ze geleerd bij de Jehova’s getuigen! Toen brachten wij hun het ware evangelie en ze namen allebei Jezus aan, was voor hun een echte verademing! We mochten ook bidden voor een dame met allerlei klachten en ze voelde zich echt een stuk beter! 

Ook voor een oud mannetje die pijn in zijn rug had werd gebeden en weg was de pijn, dank U Jezus! Er was ook een jonge vrouw die vorige keer Jezus als haar persoonlijke verlosser had aangenomen en ze vertelde ons dat ze nog steeds zo blij was! Ook voor een jonge man gebeden die astma had, hij was al een kind van de Heer! Een dame zei dat ze steeds aangevallen werd, daar werd ook voor gebeden en het is zo fijn als je ziet wat de Heer voor werk doet! Ook werd er gebeden voor benen die niet gelijk waren en ze werden gelijk, prijs de Heer! Wij waren zo dankbaar en sloten af met gebed, iedereen ging blij naar huis. Dank U wel Heer voor alles wat U deze middag gedaan hebt! Love You Lord!

Een gedachte over “Heerlijke middag bij Brionplein

  1. Pingback: Nieuw bericht Heerlijke middag bij Brionplein – handelingen 2000nu

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.