Traag

Leave a comment Standard

Zo dan, mijn geliefde broeders, ieder mens moet haastig zijn om te horen, maar traag om te spreken en traag tot toorn. De toorn van een man brengt immers geen gerechtigheid voor God teweeg. — Jakobus 1:19-21

http://dawo.nl/?p=5301

Lezen: Jakobus 1:19-27

Terwijl ik dit schrijf lig ik nog heerlijk na te genieten van de Holland Ablaze conferentie met Dr. Rodney Howard Browne. Genoten van de aanwezigheid van God en de zalving van de Heilige Geest en de enorme passie van deze man om zielen te winnen en mensen gered te zien worden. Totaal niet genoten van alle ongezouten en ongefundeerde kritiek die her en der weer over deze man is gespuid. Kundalini geesten en noem maar op. Terwijl men niet eens weet wat dat is. Iemand roept wat en iedereen deelt het weer. En dan vanmorgen deze tekst. Past zo goed in dit plaatje. Haastig om te horen en traag tot spreken (schrijven en delen op facebook) Dat zou iedereen eens moeten doen. En traag zijn om boos te worden. Dat heb ik bij Rodney gezien. Hij gebruikt een Afrikaans gezegde: ‘de honden blaffen maar de karavaan trekt door’ Hij doet waar hij voor geroepen is, het evangelie prediken en mensen toerusten in de kracht van de Heilige Geest, om er ook op uit te gaan en zielen te winnen voor het koninkrijk.

Ik denk dat onze hemelse Vader Zijn wijze hoofd schud, dat de duivel weer voet weet te krijgen tussen Zijn kinderen en de eenheid weer ver te zoeken is. Dat de Heilige Geest bedroefd is, omdat Hij wordt vergeleken met een Hindoestaanse god, omdat de mensen Hem niet kennen! Ik heb de afgelopen week de Here Jezus horen verkondigen en de liefde voor zijn Heiland gezien!

De bijbel leert ons dat we moeten kijken naar de vrucht. Die vinden we in de miljoenen zielen die zijn gered door de bediening van deze man. Toen zijn dochter op 18 jarige leeftijd stierf aan taaislijmziekte, deed hij de duivel een belofte: je gaat hier voor betalen. Ik ga 100 miljoen zielen gered zien worden en hij is al aardig op dreef. En ook wij helpen daaraan mee. Wij gebruiken het gospel Zielenwinnend script wat hij van God heeft ontvangen, en iedereen die volgens die methode wordt gered wordt daar in meegeteld.

Ik hoop en bid dat iedere christen deze missie gaat oppakken en erop uit om te oogst binnen te halen, i.p.v. op alles en iedereen maar liefdeloos kritiek te uiten en iemand bediening af te branden. Maar goed, over twee weken is Benny Hinn in Nederland, dan zal het wel weer losbranden…

Of zou deze Opfrisser zo vaak gedeeld worden, dat men in nederland wijs gaat worden?

O ja, hij had nog een mooie: meningen zijn als oksels, iedereen heeft ze, maar sommigen stinken….

Wil je getraind worden in het winnen van zielen: 23 september in Rotterdam, kiXtart Krachtevangelisatie training.

http://www.kixtart.ga

Fijn weekend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.