Elleboog


God is goed. Ik had eigenlijk al lang een stekende pijn in mijn linke elleboog. Als ik iets oppakte voelde ik het. Het was niet onoverkomelijk, maar wel lastig, en ik had er mee leren leven. Totdat gisteren Randy Clarke het als een woord van kennis doorgaf en ik dacht: dat ben ik! Ik ging staan en al voor het gebed voelde ik het warm worden en bij de 20 keer stretchen was het weg. En dat is het nog steeds! Halleluja

4 gedachten over “Elleboog

   1. Ik heb u een reactie gestuurt maar nooit iets terug ontvangen en kan het ook niet terug vinden.
    Reactie op de elleboog waar u mij wat vroeg.
    Kunt u mij mailen!
    Daffy ikke

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s