Elleboog

Comments 4 Standard

God is goed. Ik had eigenlijk al lang een stekende pijn in mijn linke elleboog. Als ik iets oppakte voelde ik het. Het was niet onoverkomelijk, maar wel lastig, en ik had er mee leren leven. Totdat gisteren Randy Clarke het als een woord van kennis doorgaf en ik dacht: dat ben ik! Ik ging staan en al voor het gebed voelde ik het warm worden en bij de 20 keer stretchen was het weg. En dat is het nog steeds! Halleluja

4 gedachtes over “Elleboog

 1. Wouw, wat is God groot!
  Ik hoop zelf ooit genezen te mogen worden.
  Ik weet dat genezing van mijn ziel voor nu het allebelanhrijkste is!

  Gods zegen!
  Daffy Sjaloom

   • Ik heb u een reactie gestuurt maar nooit iets terug ontvangen en kan het ook niet terug vinden.
    Reactie op de elleboog waar u mij wat vroeg.
    Kunt u mij mailen!
    Daffy ikke

   • Ik reageerde: Ik weet dat dat mag, Daffy, omdat de Here Jezus er de prijs voor heeft betaald. Wat scheelt je?
    Ik heb je mailadres niet, dus…..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.