Allesoverteffend (2)

Leave a comment Standard

In de Opfrisser van 7 oktober, – https://opfrisser.com/2017/10/07/allesovertreffend-2/ – had ik het over het gebed wat we gepersonifieerd hebben. een aantal wilden het hebben, hier is het:

 

Bid iedere dag hardop Efeze 1:16-20 en Efeze 3:14-19 door, toegepast op jezelf en op anderen:

opdat de God van mijn Heere Jezus Christus, de Vader van de heerlijkheid, mij de Geest van wijsheid en van openbaring geeft in het kennen van U namelijk verlichte ogen van mijn verstand, om te weten wat de hoop van Uw roeping is, en wat de rijkdom is van de heerlijkheid van Uw erfenis in mij, en wat de alles overtreffende grootheid van Uwkracht is aan mij die gelooft, overeenkomstig de werking van de sterkte van Uw macht, die U gewerkt heeft in Christus, toen U Hem uit de doden opwekte en aan Uw rechterhand zette in de hemelse gewesten,

Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus,naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde genoemd wordt, opdat U mij geeft, naar de rijkdom van Uw heerlijkheid, met kracht gesterkt te worden door Uw Geest in mijn innerlijke mens, opdat Christus door het geloof in mijn hart woont en ik in de liefde geworteld en gefundeerd ben, opdat ik ten volle zou kunnen begrijpen, met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en ik de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat ik vervuld word tot heel de volheid van God.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.