Getuigenis

Comments 2 Standard

Getuigenis

Door Arie de Paauw

4 jaar geleden sprak ik in Zutphen over Gebed (het Onze Vader) Ik had ook voor een aantal mensen voor beenlengte verschil gebeden en nog wat zaken. Vandaag het volgende getuigenis:

‘Hoi Arie, dankzij de workshop Doeltreffend Bidden bij stichting Cornerstone Zutphen had je bij mij de benen recht gebeden en gebeden of onze kinderwens in vervulling mocht komen. Na vier jaar mag ik je mee delen dat wij 23 weken zwanger zijn! Onder controle van internist en diëtist in ziekenhuis zutphen en gynaecoloog in het Radboud. Dit wou ik je graag mee delen….groetjes’ (naam bekend)

Ik antwoordde: Geweldig, gefeliciteerd, God is goed

Haar antwoord: Amen…nogmaals dank….vind het mooi…ik had het wel gehoopt maar niet meer verwacht ook omdat ik al 42 ben en met overgewicht, diabetes en hogebloeddruk kamp.

Ik antwoordde: Dan spreken we ook daar genezing over uit in de machtige Naam van Jezus!

Haar antwoord: Je zei nog wel ik zie vanzelf een geboorte kaartje verschijnen….toen dacht ik wel dan zou het dat haar of komend jaar gaan lukken…toch bleef het weg….tot nu vorig jaar eind december is het gelukt….we zijn super blij….kindje is ook lekker druk. Voel hem/haar goed. We willen pas bij de geboorte weten wat het wordt

Mijn antwoord: Prijs de Heer!

Zij: Ja, ik prijs Hem elke dag, ik draag het kindje vol vreugde….

Ik: Mag het delen, zonder naam natuurlijk, om de Heer groot te maken?

Zij: Graag!

2 gedachtes over “Getuigenis

  1. Pingback: Getuigenis – Di-Ary

  2. Pingback: Getuigenis – handelingen 2000nu

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.