Reactie op Opstandingskracht

Comment 1 Standard

Onder de Opfrisser van afgelopen zaterdag, Opstandingskracht, kregen we de volgende reactie op onze Facebook pagina

>>Vandaag heb ik het zelf mogen ervaren; op weg naar Dieng plateau op Java, Indonesië kreeg onze dochter een epileptische aanval door vocht in de hersenen, dit te wijten aan hoogteziekte.

We stopten al aan de kant maar het werd steeds erger; ze verloor steeds meer de controle over haar lichaam en tranen liepen spontaan over haar wangen. Met mijn handen op haar hoofd riep ik de hulp van onze Verlosser, Jezus Christus, gaf ik in Zijn naam duistere krachten bevel om onmiddellijk weg te gaan. Ook bad de Heilige Geest, samen met mij in tongen.

Kort daarna weg epileptische aanvallen en konden we de berg afdalen. Dit gebeurde nog een keer toen wij de berg afdaalden net toen ik dacht dat het gevaar was afgeweken.

Er is kracht in Zijn naam prijs de Heer! Nu heeft ze gegeten en sliep rustig. Ik ben God dankbaar voor alles!Het was niet ik maar de Geest van God die werkt door mij en met mij! Dank voor deze les van God! God’s rijkelijke zegeningen voor iedereen ! <<

Een gedachte over “Reactie op Opstandingskracht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.