Evangelisatie in Willemstad aan de Punda, 22.9.18

Comment 1 Standard

Gistermiddag zijn we van het Healingstation team vol verwachting gaan evangeliseren in Willemstad aan de Punda zijde. In het begin ging het wat stroef. Daarna kwamen er toch meer mensen op ons pad die naar ons wilden luisteren. We hebben weer voor mensen gebeden uit Venezuela en ook voor financiële noden en werk. Ook voor beenlengte verschil voor 3 mensen gebeden.

Wat bijzonder was dat er een oma met kleinzoon bij ons kwam. Oma liep met een stok en haar knie zou geopereerd moeten worden omdat die zo stijf was. Ze moet een prothese hebben zei ze. We hebben eerst het beenlengte verschil opgeheven en daarna voor jaar knie gebeden voor genezing. Na een paar keren bidden voor herstel kon ze haar knie weer met gemak buigen en alle stijfheid was weg. Ze was zo blij. Ze vertelde ons dat ze nooit in de stad kwam omdat ze moeilijk liep. Het heeft zo moeten zijn. Alle eer en glorie aan Jezus. Ook voor haar kleinzoon gebeden voor rug en buikpijn. Ook hij voelde zich beter daarna.

5 mensen hebben Jezus aangenomen als hun Heer en Verlosser. We zijn blij weer naar huis gegaan.

Een gedachte over “Evangelisatie in Willemstad aan de Punda, 22.9.18

  1. Geweldig, ja Vader God is niet veranderd, en Jezus onze Heer heeft niet voor niets gezegd “voorwaar die dingen die ik doe zullen jullie ook doen, en nog grotere dan deze”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.