Wandelen zoals Hij

Leave a comment Standard

Maar ieder die Zijn woord in acht neemt, in hem is werkelijk de liefde van God volmaakt geworden. Hierdoor weten wij dat wij in Hem zijn. Wie zegt in Hem te blijven, moet ook zelf zo wandelen als Hij gewandeld heeft.  1 Johannes 2:5-6(Herziene Statenvertaling)

Lezen: 1Joh2:3-6

Wandelen is een leuke bezigheid. Je ziet veel, als je oplet, je komt tot rust, in je hoofd en je beweegt ook nog eens, niks mis mee. Maar dat wordt in deze tekst niet bedoeld. Wandelen zoals Hij, de Here Jezus gewandeld heeft, is leven zoals Hij, doen zoals Hij, zijn zoals Hij. Hij zegt ook dat Hij ons zendt, zoals Hij gezonden is. Dat moet dan wel vol van de Heilige Geest zijn, want Hij begon niet aan Zijn bediening voordat zelfs Hij gedoopt was in water (onderdompeling) en in de Heilige Geest. Toen ging Hij de woestijn in en overwon de satan met het Woord (alle teksten uit het boek Deuteronomium) en toen ging Hij helemaal ‘los’ Geen ziekte was veilig bij Hem, want Hij genas allen die tot Hem kwamen van alle ziekten en alle kwaal. En de demonen manifesteerden toen ze bij Hem in de buurt kwamen en werden uitgeworpen. En Hij was te vinden bij de underdog van de maatschappij, de hoeren en de tollenaars, de zondaars. Dat is wandelen zoals Hij.

Wi je een leven zoals Hij dat leefde? Dan moet je niet bang zijn om je nek uit te steken en risico’s te nemen. FAITH is spelled RISC, weet je nog. Maar dan heb je een geloofsleven wat absoluut niet saai hoeft te zijn. Heb je al eens iemand genezen zien worden op jouw gebed? Heb je wel eens demonen uitgedreven, of iemand tot Jezus geleid? Ik ben bang dat de doorsnee gelovige dat nog nooit heeft gedaan, terwijl het de tekenen zouden moeten zijn, die ons volgen. Ik ben ervan overtuigd, dat waneer we, ook in deze dingen, gaan wandelen en handelen zoals Jezus deed we weer een dynamische kerk gaan krijgen, die vol gaat stromen. Alleen in de kracht van de Heilige Geest kunnen we dat en Hij wil ons er in leiden. In januari startten we weer de module Genezing en Bevrijding – de werkend doen, die Jezus deed.

Onderaan vind je een link om je aan te melden. 8 donderdagavonden lang en 1 zaterdag, (waarvan je er niet 1 kunt missen) nemen we je mee in het wandelen zoals Jezus deed. Je leert te bidden voor de zieken en gaat mensen genezen zien worden, je leert hoe je demonen uitdrijft en gaat dat meemaken enz. Wil je dat, meld je dan aan, maar wees snel, er zijn maar 12 plaatsen….

Wandelen zoals Jezus deed, een groot avontuur, spannend en zeker niet saai, dat willen we toch allemaal?

Meld je hier aan

—————————————————-—————————————————————

* Luister hier de eerdere uitzendingen terug van ‘Op weg met de Bijbel’ terug: https://opfrisser.com/preken/

* Wil je ook iedere dag de Opfrisser in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan op opfrisser.7wees@gmail.com

* Draag je geloof uit https://www.xshirts.nl/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.