Opnamen TWR

Comments 3 Standard

Ik mag terugkijken op een bijzonder mooie dag. In totaal heb ik 12 bijbelstudies kunnen inspreken waarbij de Heilige Geest mij leidde en ik me gedragen voelde door jullie gebed. Het ging soepeltjes, gesmeerd door de zalving, zeg maar.

Daarnaast nog gebeden voor Aafe. Ze was al een heel eind genezen van scoliose, maar vandaag ging het weer een stukje verder, doordat haar armen en benen gelijk kwamen.

Een vriendin van Carola wilde graag langskomen voor gebed, ze heeft MS, maar durfde achteraf toch niet en was te moe. We hebben met zijn drietjes voor haar foto op Facebook gebeden. Carola vroeg ook om gebed en daardoor kon ik Aafje activeren door het samen met haar te doen. Ook Carola’s benen kwamen (weer) gelijk en ze kon op eigen kracht haar bekken ontspannen, wat ze daarvoor niet kon en waar ze therapie voor kreeg. We hebben samen het programma voor morgen ingesproken, ze is dan jarig.

Ze kreeg mijn boek en een Courage cd🙃

God is zo goed.

Bedankt voor jullie gebed! Hem alle eer!

3 gedachtes over “Opnamen TWR

  1. Dank je wel voor jou mooie mailtjes met de Opfrisser, ben ook benieuwd naar de preekjes op TWR. Gods rijke zegen. Ik wordt er door opgebouwd en ik stuur ze ook door. lieve groet Aukje

  2. Pingback: Opnamen TWR – Di-Ary

  3. Pingback: Eeuwig Woord |

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.