Stromen

Leave a comment Standard

Wie in Mij gelooft, zoals de Schrift zegt: Stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien.’ Johannes‬ ‭7:38‬ ‭HSV‬‬

Lezen: Joh. 7:37-44

Wat een geweldige belofte en wat is het heerlijk om dat dan ook mee te maken. Zoals gisteren tijdens de outreach in Enschede, waar we mochten bidden voor een jonge vrouw met scoliose, die na gebed geen pijn in haar rug meer voelde en verder voorover kon bukken dan ze ooit gekund heeft! Daarna nodigde ze haar Geneesheer in haar hart uit.

Zo is onze God en zo wil Hij ons allemaal gebruiken, u, jou en mij. Want die belofte geldt voor iedereen die in de Here Jezus gelooft, zegt deze tekst.

Dus geloof je, dat Hij voor je gestorven is en de Zoon van God is? Dan heb je de Heilige Geest in je, zeker als je de doop in de Geest ontvangen hebt!

Maar hoe gaat het stromen dan? Heel eenvoudig door de kraan open te zetten, dus uitstappen, in geloof, en voor de zieken gaan bidden. Laat je activeren bij zo’n evenement als gisteren, het Miracle Fest, of nodig ons uit voor een Krachtevangelisatie training in jouw gemeente. Neem gerust contact op.

Het geldt dus voor iedere gelovige, van welke denominatie dan ook, maar die stromen komen dus pas op gang als je er mee aan de slag gaat. Bid iedere dag dat Hij je opnieuw vult en dat Hij iemand op je pad brengt die je over Jezus kan vertellen, in Woord en daad. En als die stroom eenmaal op gang is valt hij niet meer te stoppen! Dan lijken de dammen doorgebroken, het loopt dan niet weg, nee, het wordt alleen maar meer.

Ik wil het niet meer missen, geen dag, laat maar stromen, Heer! Tot eer en glorie van Uw Heilige Naam en tot redding van zielen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.