Over mij

Wie ben ik?

Arie De Paauw, geboren in 1956 op de dag dat de lente begint. Opgegroeid in een warm gezin, met drie oudere zussen. Op mijn achtste gingen mijn ouders (weer) naar de kerk, de Christelijke Gereformeerde Kerk van Dordrecht-Zuid. Daar leerde ik de liefde voor het Woord. Op mijn achttiende hadden we daar een ontmoeting, tijdens een jeugdweekend, met de levende God. De vraag van Hem om mij met Hem te laten verzoenen veranderde mijn leven. Religie werd relatie.

Roeping

Ik drumde toen al, maar mijn roeping om dat te combineren met het verspreiden van het evangelie ontving ik later: Op een vrijdagavond was de Brienenoordbrug open geweest (Er was toen nog maar één brug) Een lange rij auto’s stond tot aan het Terbregseplein. Ik vroeg mij, in gedachten, af hoeveel van deze mensen eigenlijk wel de Here Jezus zouden kennen. Toen sprak God in mijn gedachten: Ga jij het ze dan vertellen! Vanaf dat moment was dat mijn missie!

We speelden met de Courage Band in het koffiebar circuit van de jaren 80. Daar begon ik te spreken, meestal aan het eind, waardoor ik aan velen het evangelie heb mogen brengen.

Door omstandigheden kwamen mijn vrouw en ik eind vorige eeuw in een evangelische gemeente terecht. Daar leerden we het werk van de Heilige Geest kennen. Sindsdien hebben we het verlangen om meer van Hen te ontvangen en in Zijn kracht te functioneren en anderen daarin mee te nemen. want hebben gezien: Er is meer!

In 2005 richtten we St. Arbeiders in de Oogst op, met het verlangen om discipelschap meer vorm te geven. Genezing, bevrijding, gebed en evangelisatie zijn de kernwoorden, waarmee we ook op onze Bijbelschool voor Arbeiders in de Oogst aandacht aan geven.
Mijn passie is om mensen in contact te brengen met de Here Jezus, of dat nu op straat is, tijdens onze Krachtevangelisatie acties, of in een volle (kerk) zaal, maakt niet uit. En om mensen uit te dagen meer te ervaren van de Heilige Geest.
Mijn opleiding daarin heb ik, letterlijk en figuurlijk, genoten bij Br. Jan Zijlstra, bij het LTC, de Gideonsleger-en Leiderschapstrainingen.
U kunt mij uitnodigen voor:

– (s) preekbeurten – mail me

– Krachtevangelisatie training – www.kiXtart.ga

– workshop Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen (N.a.v het gelijknamige, bij ons gratis te verkrijgen boekje (www.workshop-doeltreffendbidden .tk)

Etc.
Iedere morgen maak ik een minipreekje, gebaseerd op de dagtekst aangeleverd door Dagelijks Woord, genaamd Opfrisser, fris de nieuwe dag in

2 gedachtes over “Over mij

 1. Geliefde broeder in de Heer;
  in de opfrisser van donderdag, 20 juli 2017: las ik 1corinthiers 5:1-13 uit het Boek.
  toen vielen mij deze 2 verzen op.

  4 Als u in de naam van onze Here Jezus bijeen bent en ik er in gedachten bij ben, moeten we die man door de kracht van de Here Jezus 5 uit onze gemeenschap stoten en aan Satan overleveren. Daardoor zal zijn menselijke natuur worden verwoest, maar kan zijn geest op de grote dag van de Here gered worden.

  Hoe moet ik dit zien? met de uitleg van de Statenvertaling kom ik hier niet uit?
  Heeft u voor mij hier een duidelijke Bijbelse uitleg over?
  Graag hoor ik van u.
  vriendelijke zuster groet;
  Shalom.
  Hanneke Feenstra
  Stadhouderslaan 1 Soest.
  hefk@outlook.com

  • Dit is inderdaad een moeilijk stuk, Hanneke, want hoe moeten we dat anno nu zien? Wat ik er op nageslagen heb zou je dit kunnen vergelijken met de situatie van Job, waarin de duivel toestemming krijgt om Job op de proef te stellen, maar niet zijn leven te nemen. Het hele gebeuren is wel gericht op herstel, dat de persoon tot inkeer komt, zich bekeert en leeft, zoals alles wat de Here God doet daarop gericht is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.