Grote broer


Kan je je onze vreugde voorstellen toen onze jongste kleinzoon zijn nieuwe shirt moest laten zien, waarop stond: ‘ik wordt grote broer?’

Wat een vreugde moet het in de hemel wel niet gegeven hebben toen Jezus zei: ja Vader, Ik zal gaan’ en daarmee onze Grote broer werd

Het is wat, te weten dat je een Grote Broer hebt, die er altijd voor je is, ingrijpt wanneer nodig en zelfs Zijn leven voor je ingezet heeft. Haast niet voor te stellen, maar Hij zegt het Zelf:

‘want wie de wil van GOD doet, is mijn broeder en mijn zuster en mijn moeder.”’
‭‭Het Evangelie naar Markus‬ ‭3‬:‭35‬ ‭EBV24‬‬

Je moet je even de situatie voorstellen: Jezus wordt beschuldigd met samenwerken met Beëlzebub, de heer van het rijk der duisternis, iets waar religieuze geesten vandaag de dag nog meeschermen als er dingen gebeuren waar ze niets van begrijpen, en Hij legt uit dat je daarmee op moet passen, omdat je je dan dicht bij de zonde tegen de Heilige Geest bevindt en dat moet je niet willen.

Dan wordt Hij gestoord omdat Zijn moeder en Zijn broers er zijn en Hem willen spreken. Op dat moment waren ze, zeker Zijn broers nog ongelovigen, die, zoals vaker gebeurde, Hem wilden stoppen met Zijn bediening, een andere aanval van de vijand dus, door middel van je geliefden.

Ook dat gebeurt nog steeds.
Maar dan deze uitspraak, dat Zijn familie, moeder, broers en zussen, diegene zijn die de wil van God doen en dat is dat we in Hem geloven, op Hem ons vertrouwen stellen en Hem volgen.

Dan is Hij dus je Grote Broer, die jou helpt, niet alleen straks aan het einde van je leven, maar nu al, iedere dag! Geweldig toch?!

Dank je wel dat je door dit te liken👍, te delen en je te abonneren me helpt om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

En zie mensen voor je ogen gered worden!

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Schrijf je ook in op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/@preachingdrummer?si=KQXnDFL7REwRcRYn

De Opfrisser is nu ook via ons Telegram kanaal te volgen

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Plaats een reactie